4.12.08

Atenció: bloc en obres!


Últimament, alguns de vosaltres m’heu avisat que teníeu problemes amb els feeds d’aquest bloc i que no hi podíeu deixar comentaris. Doncs bé, he revisat la configuració del bloc i dels feeds fins als últims racons i he descobert un error que podria ser la causa dels problemes detectats. L’error ja està reparat, però us vull demanar que em feu el favor de comprovar –els que estigueu subscrits- que la vostra subscripció funciona correctament i que rebeu els feeds del bloc. I els que teníeu problemes amb els comentaris, proveu també de deixar-ne un en aquesta entrada, per acabar de sortir de dubtes.

Aprofitant que feia obres, he incorporat tres elements nous. Un és aquest widged, que unifica les subscripcions a les entrades i comentaris via RSS i mail. Els 730 lectors no són meus, eh! Què més voldria...


L’altre és un nou blogroll amb tots els blocs que m’agraden, i que s’actualitza a mesura que els seus autors publiquen entrades noves. És una manera de seguir en tot moment el batec de la comunitat blocaire marítima i crec que també li dóna un aspecte més dinàmic a la pàgina. Hi ha 45 blocs, però per veure’ls tots heu de desplegar la llista. Si algú no s’hi troba, que m'ho faci saber.

Finalment, he incorporat el videowall de Dailymotion, on hi trobareu diversos vídeos de tema marítim. Si passeu el cursor sobre de les finestres, veureu que s’amplien i apareix el títol del reportatge. I si cliqueu sobre la finestra, anireu a la pàgina de Dailymotion i podreu veure el vídeo complet. Des de l’opció “menú” de cada vídeo es poden triar diverses qualitats de reproducció. N’hi ha que estan molt bé, com aquest de la Gran Arribada a Brest 2008.



Finalment us recordo que, si voleu escoltar música mentre llegiu les entrades o feu qualsevol altra cosa, només heu de clicar al botó de play que hi ha al mig del widget de Radio Last.fam i sentireu la música que escolto habitualment. És un còctel sonor amb molt de jazz, temes de joves cantants angleses i americanes, una mica de fados i unes gotes de flamenc. I si el tema que sona no us agrada, podeu saltar al següent sense problemes.



Keith Jarrett, un dels meus músics preferits (Foto: VerveMusicGroup)

“El mar és el camí” agraeix a la seva distingida clientela la fidelitat i la col•laboració dispensades i reitera el seu compromís de continuar millorant aquest espai a fi d’oferir-los el millor servei. Moltes gràcies a tothom!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan, amb aquestes novetats, caldrà pagar per veure i escoltar.
gracies pel teu temps que ens dediques.
Vicente GD

Anònim ha dit...

Hola Joan!

Estoy suscrito al RSS mediante un lector para mac y todo va como la seda.

Enhorabuena por el blog!
Espectacular el panel de videos y especialmente grandre el video que publicaste el 4 de noviembre sobre las islas Cahusey.

Muchas felicidades por tu blog.

Diego Riera.

Unknown ha dit...

Tranquil, Vicente! Crec fermament en la gratuïtat dels continguts d'Internet i en l'intercanvi lliure del coneixement. És a dir que, de pagar, res!

Valoro molt la teva fidelitat a aquest espai. Gràcies, mestre!

-----------

Hola, Diego!

Bienvenido al blog. Me quitas un peso de encima al decirme que todo funciona. Celebro que te guste este sitio; esto me anima a continuar escribiendo y a tratar de hacerlo lo mejor posible.

Gracias por tu ayuda y espero de nuevo tu visita.

Mar ha dit...

Bueno, bueno. bueno, nunca pensé que este blog se pudiera mejorar, pero veo que te has superado otra vez, Joansol!!!
Por cierto, se me han quedado los dientes ultralargos viendo las fotos de Cadaqués... qué cosa más linda!!! estoy deseando conocerlo!!!
Un fuerte abrazo a la princesa del corazón grande :-)

Unknown ha dit...

Hola, Mar!

Ya ves, unos pintan cenefas y cuelgan cortinas nuevas en el dormitorio, y a otros nos da por colgar quatro vídeos y una radio on line. ;-) La cuestión es tener la casa confortable y acogedora, y encontrarse a gustito en ella, ¿no?. Y yo en esta "casa" me paso muchas horas.

En cuanto a lo de Cadaqués, espero que muy pronto os lo podamos enseñar a ti y al Capitán; aunque ya os adelanto que no está exactamente como en las fotos...

Recuerdos desde el Mediterráneo!