8.4.10

En Ben Crawshaw al “Thalassa”

Aquest divendres, el nostre company de la blogosfera marítima Ben Crawshaw, creador del blog “The invisible workshop”, serà el protagonista d’un dels reportatges que emet el programa “Thalassa”. En Ben és l’armador de l’Onawind Blue, un petit vaixell construït per ell mateix, amb el qual ha navegat per tota la costa catalana del delta de l’Ebre fins a Portbou, seguint les passes d’altres viatgers i navegants, com Carlos Barral i Josep Pla.

L’estiu de l’any passat, en Ben i l’OB van viure la seva gran aventura: la travessia de 280 milles, navegant a vela i a rem, entre Denia, Eivissa, Formentera i la platja de Creixell, el seu poble, a la costa tarragonina. En Ben va tenir l’amabilitat de donar-me la primícia d’aquest viatge, en forma de relat escrit en català per ell mateix, que va sortir publicat en aquest blog el 6 de setembre de 2009.

“Els horitzons d’en Ben” és el títol del reportatge de “Thalassa” en què aquest anglès instal•lat a Catalunya fa vint anys ens explicarà la seva passió pel mar i potser ens anunciï el seu proper repte a bord de l’Onawind Blue. Divendres, a les 21’55, al Canal 33.

Actualització 10.4.10

Si no el vau poder veure per televisió, aquí teniu el reportatge "Els horitzons d'en Ben" emès pel programa "Thalassa":






7 comentaris:

diego ha dit...

Fenomenal reportaje!!

Diego.

Unknown ha dit...

Hola, Diego!

Efectivamente, es un reportaje estupendo; y una de las cosas que más me gustan es la pequeña lección que contiene, sobre lo mucho que se puede llegar a hacer con poco; pero, eso sí, con motivación, voluntad y esfuerzo. Todo un ejemplo.

Gracias por la visita.

Eduard Boada ha dit...

Ja l'he vist dues vegades... :-)

Unknown ha dit...

Hola, Eduard!

M'alegra tornar-te a veure per aquí i encara més si t'hi ha portat en Ben.

Dóna records al Serrallo de part meva.

A reveure!

Mireia ha dit...

Un blog interessant, Joan, si vols ja passaràs pel meu.
Mireia

Eduard Boada ha dit...

:-) Així ho farem, Joan !

Unknown ha dit...

Hola, Mireia!

Benvinguda a aquest port. He navegat una estona per les aigües del teu blog, i espero fer-ho de tant en tant a partir d'ara. I si tu vols explicar o llegir coses sobre el mar, els vaixells i els mariners, ja saps on trobar-nos.

Salutacions.