11.9.07

XX Trobada de Vela Llatina de Cadaqués


El dia 1 de setembre va tenir lloc a Cadaqués la trobada de barques de vela llatina, que aquest any celebrava la vintena edició. La tramuntana, com sol ser habitual, tampoc no va faltar a la cita i va impedir que les embarcacions, especialment les més petites, poguessin navegar fora de la badia.

Tot i això, es va decidir navegar per davant de la Platja Gran, a recer de les cases. El dia, malgrat el vent, va ser esplèndid i la navegada, arran de platja, va proporcionar un bon espectacle.

En trobareu unes quantes imatges punxant aquest enllaç:
http://www.flickr.com/photos/navegantsolitari/sets/72157601958770306/

4 comentaris:

Oscar ha dit...

Molt maques les fotos... Realment lo del vent sí que és una cosa curiosa, perquè sempre que es veu en fotografia queda com un element plàstic, maco... Però si us va limitar la navegació la tramuntana no seria gaire bonica per vosaltres... Això sí, en l'instant capturat de la fotografia tot queda tant bé, amb aquest cel blau... Les fotos son totes teves?

joão marinheiro ha dit...

João Sol, abraço desde Viana para ti, as fotos estão explendidas, gostei de conhecer Cadaqués.
João, Barcos do Norte

Unknown ha dit...

Gracias, Joao. Próximamente abriré un álbum de fotos sobre paisajes marineros y pondré muchas de Cadaqués que pienso que te gustarán. Hasta pronto!

Unknown ha dit...

Ei, Oscar! Amb el vent no se sap mai, depèn de la direcció i de la intensitat amb què bufi. Generalment sempre sol bufar del lloc on tu vols anar, és a dir de proa. Així és la vida!
Pel que fa a les fotos, totes les de Flickr són meves. Excepte algunes del "Corb Marí", que són de la meva dona. Jo mai no les hauria pogut fer, ja que vaig al timó.