15.10.08

El joc continua: saps quin és aquest far?


Primera pista:


15 comentaris:

Ben ha dit...

Es el far de la badia de St Ives. Bon joc Joan! Ho he sabut per la pista, i després em recordava que havias estat a Cornwall. Més si us plau.

Unknown ha dit...

Hauríes de ser més precís, Ben; el far té un nom. Va, que gairebé és teu!

Ben ha dit...

Si, tens rao. Es diu Godrevy Lighthouse. Vaig estar una vegada, de nen, a St Ives i la vista al far és una de les més tipiques. Per cert la teva foto esta molt bé. Amb aquest mar voltant, no és preciament un bon dia per anar al far com van fer en el llibre.

Unknown ha dit...

Resposta... correcta!!!

Uf, Ben! M'has fet patir; pensava que t'avançarien a la mateixa línea de meta. Efectivament, és el far de Godrevy, que es veu des de St. Ives, a Cornualla, a l'entrada de la badia. Una excursió a aquest far és el motor de la novel·la de Virginia Woolf (a la foto) "To the lighthouse" (Al far). Entrant el nom de l'escriptora en la Wikipedia en anglès ja et surt un link que et porta directament al far. Per cert, que la foto del far no és meva; l'he pispat d'internet, però guarda'm el secret.

Bé, i ara t'hauria de donar un premi... però no n'he pensat cap! Envia'm la teva adreça per mail i ja se m'acudirà alguna cosa.

El joc, cada cop més difícil i emocionant, continua al bloc "Homes de pedra en barcos de pau"!!!

Felicitats i a reveure!

Eduard Boada ha dit...

Sou ràpids!

Ben ha dit...

Joan, no caldria cap premi, qualsevol cosa estaria bé. Però ara que m'he ficat a pensar en un premi he pensat en les coses que m’agraden. Segurament m'estic passant però, com que mai jo diria pas ‘no’ a navegar, que tal una volta en el Corb Marí. Que et sembla?

Unknown ha dit...

Efectivament, Eduard! Si vols rascar bola en el joc dels fars, has de rastrejar constantment tots els blocs que hi participen, perquè si et distreus, ja t'han avançat per tots cantons.

Va, anima't i penja algun far al teu bloc perquè el localitzem. Si ho fas, m'ho dius i ho comunicaré a la resta de la colla.

A reveure, tarragoní!

Unknown ha dit...

Ben, em sembla perfecte el premi que t'has concedit: una sortida amb el "Corb Marí". Ja hi pots comptar. Aquest mes no podrà ser, però a partir de novembre, podem quedar un cap de setmana que ens vagi bé a tots dos. Passem'nos els telèfons per mail.

I la propera sortida la farem amb l'"Onawind Blue". Què et sembla?

Salutacions des de Premià on the Sea.

Ben ha dit...

Joan, em sembla un intercanvi perfecte entre boigos de vaixells i mar i em fa molta il.lusió. A l’Onawind Blue li he de fer un pal nou, però espero no trigar gaire. Segurament per novembre ja ho tindré. Acabarém de quedar per telèfon.

Eduard Boada ha dit...

Ho rumiaré... :-)

Mar ha dit...

Oh, Oh... creo que he llegado tarde... una pena porque era un faro precioso.
La cosa es que no me funciona tu blog en los feeds... esto es que no se carga cuando se actualiza con algún post nuevo...
Bueno, a ver si llego al próximo.
Apertas

Eduard Boada ha dit...

Tampoc rutlla això del feed :-(

Unknown ha dit...

Mar, Eduard:

No sé què passa amb els meus feeds! I no sé com arreglar-ho. Si hi ha algun bloguero que sàpiga com resoldre el problema, li agrairia que m'ho expliqués. Jo també buscaré pel meu compte.

Mar ha dit...

Hola Joansolperez,
Pues buscando por los entresijos del eblogger se me ha ocurrido que el problema puede estar en "feed del sitio". Par llegar hasta allí estas son las instrucciones:
1- Ir al menú de configuración
2- Feed del sitio
3- Permitir Feeds del blog: COMPLETA
A ver si así se soluciona el problema.
Biquiños

Unknown ha dit...

Hola, Mar!

Gracias por la ayuda, pero ya lo tenía configurado así. Tendré que seguir investigando.

Hasta pronto!